2 Nisan 2012 Pazartesi

FENERBAHÇE 3-0 SAMSUNSPOR

Fenerbahçe, Türkiye kupasında, 24 saatten az bir zaman kala açıklanan kadın ve çoçuk taraftar uygulaması duyurusunun ardından, stada koşan taraftarı ile birlikte Samsunspor karşısında galibiyete ulaşarak çeyrek finale yükseldi.




Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında, Şükrü Saracaoğlu Stadı’nda Samsunspor ile karşılaşan Fenerbahçemiz, rakibini ilk yarıda attığı goller ile 3-0 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı. Takımımıza galibiyeti getiren golleri, 18. dakikada Henri Bienvenu, 21. dakikada Alex de Souza ve 34. dakikada Selçuk Şahin kaydetti.

Fenerbahçe - Samsunspor Maçı
 


24 saatten az bir süre kala açıklanan "seyircisiz maç cezası" duyurusu, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi ve taraftar siteleri dışında medyada pek fazla yer bulmamasına rağmen, sadece kadın ve çocuk taraftarların yer alabildiği tribünlerde 10.000 dolayında taraftar bulunması futbolcuları da şarşırttı. Maçın hafta içi oynanması, gece saatlerinde başlaması ve 24 saatten az bir süre kala açıklanmasına rağmen Fenerbahçe tribünleri, rakip takımların kadın ve çocuk taraftarlarının normal sürede ulaşabildikleri sayıya ulaştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Fenerbahçe maçında sahaya atılan yabancı madde sebebiyle hafif yaralanmasının kendisi tarafından da faz abartıldığını düşünerek Terim’in bu hareketini tribünde protesto ettiler ve karşılaşmayı kaşlarında yara bandıyla izlediler.

Fenerbahçe - Samsunspor Maçı

Rahat bir maç ortaya çıkaran ve rakibi karşısında hiç zorlanmayan Fenerbahçe, sahadan 3-0 gibi net bir skorla ayrılarak, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

Stat:Şükrü Saracoğlu
Hakemler: İlker Meral, İsmail Şencan, Hakan Yemişken
Fenerbahçe: Mert Günok, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler (Dk. 69 Özgür Çek), Dia (Dk. 76 Stoch), Cristian, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Alex (Dk. 69 Özer Hurmacı), Bienvenu
Samsunspor: Ertuğrul Taşkıran, Adem Alkaşi, Kemal Tokak, Kelhar, Bahia, Ekigho (Dk. 70 Anıl Dilaver ), Serdar Özkan, Hakan Arslan, Uğur Boral, Murat Ceylan (Dk. 74 Samet Hasan Yıldıran), Zenke (Dk. 55 Murat Yıldırım)
Goller: Dk. 18 Bienvenu, Dk. 21 Alex, Dk. 34 Selçuk (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 30 Uğur Boral, Dk. 89 Kemal Tokak, Dk. 89 Serdar Özkan (Samsunspor)  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder