16 Nisan 2012 Pazartesi

FENERBAHÇE 1-0 BURSASPOR

Fenerbahçemiz, lig bitimine kısa bir süre kala Bursaspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşılaştı. Rakibini 41. dakikada Alex’in attığı golle 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, tribünleri dolduran kadın ve çocuk taraftarlarına bir galibiyet daha armağan etti.

Maç atmosferi Fenerbahçe'nin stadından önce sokaklarına yayılmış, Şükrü Saraçoğlu'na çıkan bütün yolları Fenerbahçeli kadın ve çocuk taraftarlar kaplamıştı. Tribün kapıları hınca hınç dolu, bir kısmı muhteşem Şükrü Saraçoğlu havasını ilk kez soluyacak olan kadınlar ve her yaştan çocuklar sabırla sıralarını bekliyorlardı.

Sahaya çıkan futbolcular karşılarında yalnızca kadın ve çocuklardan oluşan 43.000 kişilik bir taraftar topluluğuyla karşılaştılar. Fenerbahçe'nin taraftarı yine kendisini göstermişti. Maç öncesi stat hoparlörlerinden, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, biletleri dağıtımının 2. günü dolmadan tüketen Fenerbahçe'nin kadın taraftarlarına hitaben yazdığı teşekkür mesajı yankılandı. Aziz Yıldırım tezahüratları ile karşılanan bu mesaj sonrası maç başladı.






Fenerbahçe'nin rakibi karşısında üstün oynadığı maçın tek golü 41. dakikada Fenerbahçeli kadın taraftarların göz bebeği kaptan Alex'ten geldi. Alex'in golü ile çılgına dönen kadın ve çocuk taraftarlar gol anonsu sırasında Alex'in ismini tüm güçleriyle haykırdılar. 



Maç boyunca Volkan Demirel'e yapılan destek de söylenmeden geçilmeyecek türdendi.Volkan'ın meşin yuvarlak ile her buluşması alkışlar ve yoğun tezahuratlar ile noktalandı. İlerleyen dakikalarda Bursasporlu futbolcu ile ceza sahasında yaşadığı çarpışma sonucu yerde kalan Volkan'a destek yine kadın taraftarlardan geldi. Bu sefer "Volkan sen bizim her şeyimizsin" diye seslendiler takımlarının kale bekçilerine...

Maçın bitiş düdüğünün ardından ise tribünlere çağırılan Fenerbahçeli futbolcular, kendilerini izlemeye gelen 40.000'i aşkın  taraftarı alkışlar ile selamladılar. Ve Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yalnızca kadın ve çocukların seyirci olduğu maçlarda yağdırdığı yaldızlı konfetilere büründü bir anda... Binlerce kadın ve çocuk stattan yükselen Fenerbahçe marşlarını seslendirerek bu coşkuyu yaşamak için onlarca dakika tribünleri boşaltmadı.






Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Özgür Yankaya, Selçuk Kaya, Volkan Narinç
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz (Dk. 68 Caner Erkin), Cristian, Selçuk Şahin, Stoch (Dk. 68 Dia), Alex, Sow (Dk. 86 Bienvenu)
Bursaspor: Carson, Basser, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, Hakan Aslantaş (Dk. 71 Turgay Bahadır), Sestak, N’Diaye (Dk. 82 Bangura), Adem Koçak (Dk. 71 Barış Örücü), Gökçek Vederson, Batalla, Pinto
Gol: Dk. 41 Alex (Fenerbahçe)
Sarı kart: Dk. 40 Basser (Bursaspor)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder