16 Nisan 2012 Pazartesi

FENERBAHÇE 2 - 0 MP ANTALYASPOR

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi Süper Final öncesi oynadığı son maçında Medical Park Antalyaspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşılaştı. Rakibini 62. dakikada Moussa Sow ile 72. dakikada Henri Bienvenu’nun golleriyle 2-0 mağlup eden takımımız bu galibiyetle Kadıköy’deki yenilmezliğini de 40 maça yükseltti. Fenerbahçe böylelikle 2011-2012 sezonunundaki süper final öncesi lig sürecini kendi evinde yenilgi yüzü görmeden tamamlamış oldu.  


 
Süper Final öncesi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 2-0'lık bir skorla geçmesini bildi.
Bu önemli maçta Sırbistan’da Boşnak nüfusun en yoğun olarak yaşadığı Sancak Bölgesi’nin en büyük kenti Yeni Pazar’ın (Novi Pazar) süper ligde mücadele eden FK Novi Pazar takımının taraftarları Fenerbahçe’ye destek vermek için İstanbul’a geldiler. Geçtiğimiz aylarda FK Novi Pazar'ın karşılaşmasını izlemek ve kendilerine destek olmak için Sırbistan'a giden Fenerbahçeli taraftarlar burada Novi Pazar taraftarının yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşmıştı. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmayan Fenerbahçeliler bu kez Novi Paza taraftarlarını Fenerbahçe'de ağırladılar.
Novi Pazar taraftarlarının Maraton üst tribünde yerlerini almasının ardından tribünler, misafirlerine sevgi gösterilerinde bulunarak, "Novi Pazar", "Novi Pazar Fenerbahçe Oley" şeklinde tezahüratlar yaptı. Türk Telekom kale arkası üst tribünde hazırlanan kareografinin altında açılan dev pankartta ise FK Novi Pazar taraftarlarına "Evinize Hoş geldiniz" denildi.

Maçın ardından Şükrü Saraçoğlu'na Felipe de Souza damgasını vurdu. Maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya gelen Alex ve çocukları Fenerbahçeli ve Antalyasporlu futbolcular tarafından ilgi görürken, Kaptan Alex'in küçük oğlu Felipe de Souza, futbol topuyla yaptığı vuruşlar ve tribünleri selamlamasıyla bütün taraftarları kendisine bağladı.

 

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Ekrem Kan
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin (Dk. 46 Emre Belözoğlu), Cristian, Caner Erkin, Stoch (Dk. 46 Sow), Bienvenu (Dk. 79 Dia)
Medical Park Antalyaspor: Ömer Çatkıç, Ali Tandoğan, Ali Turan, Musa Nizam, Minev, Tita, İbrahim Dağaşan (Dk. 78 Jaba), Sedat Ağçay, Ali Zitouni, Uğur İnceman (Dk. 84 Emrah Başsan), Mehmet Yılmaz (Dk. 70 Sinan Kaloğlu)
Goller: Dk. 62 Sow, Dk. 72 Bienvenu (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 68 Emre Belözoğlu, Dk. 77 Caner Erkin (Fenerbahçe), Dk. 81 Uğur İnceman (Medical Park Antalyaspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder