10 Şubat 2012 Cuma

KAPTAN ALEX TWITTER'DAN BİLDİRİYOR: "ÇİFT FORVET OYNAMALIYIZ"

Fenerbahçe'nin sevilen kaptanı Alex, sıkça kullandığı sosyal medyada yine samimi açıklamalarda bulundu. Takımın oyun taktiği ile ilgili yaptığı açıklamanın yanı sıra Twitter üzerinden kendi Türkçesiyle taraftarların sorularını cevapladı.


"Tek forvet oynamak, bizi karşı takıma mahkum ediyor. Rakiplerin iştahı kabarıyor. Sow'un yanında ikinci bir sontrforu mutlaka monte etmeliyiz


F.Bahçe kaptanı Alex artık tek forvet oynamaktan vazgeçmeleri gerektiğini bildirdi. Tek forvet oynamanın takımı rakibe mahkum kıldığını belirten Alex, bu görüşünü yakın çevresiyle paylaşırken, "Rakiplerin üzerimize bu kadar çok gelmelerinin nedeni, ileride yeterince tehdit oluşturamamaktan kaynaklanıyor" dedi.

KOCAMAN'LA DA PAYLAŞTI
Büyük takımların çift forvet oynamaktan korkmamaları gerektiğini savunan tecrübeli futbolcu, "Galatasaray, Elmander'in yanına Baros'u koymasaydı, şu anda lider olamazdı. Biz de oyunu rakip sahaya yığmak ve daha çok gol bulmak istiyorsak, gerektiğinde çift santrforlu sistemi uygulamalıyız" şeklinde konuştu. Düşüncelerini, tek forvette ısrar eden Aykut Kocaman'la da paylaşan Alex'in, Moussa Sow'un yanına ikinci bir forveti mutlaka monte etmeleri gerektiğini bildirdiği belirtildi. (kaynak: Fotomaç)

TWITTER'DAN SORULARA CEVAP:
Fenerbahçe'nin kaptanı Alex sosyal paylaşı sitesi twitter'da sarı lacivertli taraftarların sorularını cevapladı. Brezilyalı yıldız takımın son durumu ve kendisinin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Taraftar: Gökhan Gönül'ün performansı kötüleşiyor, katılıyor musun, Gökhan'daki problem nedir?
Alex: Sadece Gökhan Gönül için düşünmüyorum. Ben iyi değilim, diğer oyuncular iyi değil. Bu sezon takım iyi değil.

Taraftar: Sow mu, Semih mi?
Alex: Semih 5 kere şampiyon, gol kralı, 10 sene F.Bahçe'de. Sow sadece 90 dakika. Bekle.

Taraftar: Futbolu bıraktıktan sonra F.Bahçe'de yönetici ve teknik direktör olur musun?
Alex: Yönetici istemiyorum
Devamı için:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder