23 Ocak 2012 Pazartesi

FENERBAHÇE 4 - 0 KAYSERİSPOR (SAHA'DAN CEVAP)

Tarih: 21 Ocak 2012
Yer: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı
Skor: Fenerbahçe 4 - 0 Kayserispor


Söylenenlere inat, konuşulanlara inat, yapılan suçlamalara inat stad yine dolu, yine taraftar takımına sahip çıkıyor, inanıyor, güveniyor, destekliyor... Maç öncesi efsane Kaptan Lefter bir dea daha anılıyor. Fenerbahçeli futbolcu ve taraftarlar tarafından imzalanan dev bayrak açılıyor ve bir diğer pankart: "Ver Lefter'e Yaz deftere, Kalbimizdesin Lefter".






Maç başlıyor, taraftar bağırıyor ve bu doksan dakika boyunca böyle sürüyor. Açılışı usta bir hareket ile Kaptan Alex yapıyor. 




Ve hemen ardından anons geliyor "Fenerbahçemizin golü: 11. dakika, 10 numara: "Küçükandonyadiiiisss Lefteeer!..."





Bu sözler maç boyu 4 kez daha yankılanıyor Şükrü Saraçoğlu'nda... Anonsu yapan DJ Hakkı Kaya maçtan saatler sonra diyor ki: "Seneler önce diyodum ki; keşke 1947 li yıllarda olsaydım da Lefter'i anons edebilseydim." Ruhun şaad olsun Lefter...



Fenerbahçe zorlu denilen maçı Alex(2), Stoch ve Bienvenu'nun golleriyle, 4-0 gibi bir skorla geçerken, kısa bir süre önce yapılan "puan silme" açıklamasına sahada yine cevabını veriyor. Puanlarını nasıl söke söke aldığını bir kez daha gösteriyor. Maçta açılan bir pankart ise taraftarın cevabı olarak objektife yansıyor. "Zeki rızanın, Lefter'in Fenerbahçe'si Pazarlık konusu yapılamaz, 58 madde değişmesin!"


Son olarak ise maçın gollerini paylaşıyorum sizlerle, keyifli seyirler...

 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder