31 Ocak 2012 Salı

CAS'IN İDDİASI: FENER'İ AVRUPA'DAN TFF MEN ETTİ

CAS Hakimi Kısmet Erkiner, Habertürk TV'de katıldığı programda, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesiyle ilgili önemli bir iddia ortaya attı.

TFF mi yaptı yoksa UEFA mı talep etti polemiğinde yılan hikayesine dönen Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etme yaptırımı ile ilgili bu kez CAS tarafından bir iddia ortaya atıldı.

CAS Hakimi Kısmet Erkiner, Habertürk TV'de katıldığı programda,  "Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden UEFA değil Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) men etti" iddiasında bulunan Kısmet Erkiner şöyle konuştu;
"Fenerbahçe'yi Avrupa'dan TFF men etti"
"Şimdi burada Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi kararını UEFA'nın baskısıyla aldığını iddia ediyor. Şimdi elimde, Fenerbahçe'nin açmış olduğu davada UEFA'nın CAS'a vermiş olduğu savunma var. Bu savunmanın 6.3 paragrafında diyor ki UEFA 'Şayet TFF elinde bulunan delillerden tatmin olmaz ve kulüp yetkililerinin şike yaptığı konusunda bir karara varamazsa, UEFA'ya kulübü Şampiyonlar Ligi'nden çekmenin erken bir karar olduğunu söyleme yetkisindedir. TFF bu savunmayla bize Fenerbahçe'yi ihraç edeceğini bildirmeseydi biz onu oynatırdık.'
Haber'in devamı için http://bit.ly/AllyOF

Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe taraftarını bu görüntülerden her kim mahrum ettiyse onları Allah'a havale ediyoruz.

 Fenerbahçe 2007-2008 Şampiyonlar Ligi En Güzel Golleri

Cornu ile yapılan toplantı ile ilgili TFF'den bir türlü doyurucu bir açıklama gelmemiş, UEFA tarafından ise Cornu'nun ifadesinin dosyadan çıkartılması istenmiş ancak bu durum Fenerbahçe'nin avukatlarının devreye girmesiyle önlenmişti. Daha sonra bu girişim TFF adına o "malum" görüşmeyi gerçekleştiren kişiler tarafından Fenerbahçe'nin aleyhine olarak değerlendirilmişti. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder